Våben Guide: Stages – Polygon

Træn langsomt til at være langsom. Træn hurtigt til at være hurtig. Hvis du tager en atlet, der skal gå hurtigt derefter sætte en bold og kæde på ham eller hende og bede dem om at køre de vil ikke være i stand til at gå meget hurtigt naturligvis. Fordi størrelse ikke er fuldt atletens privilegium, når du tager Time of Flight (TOF) et lasersystem under trampolinen registrere den tid atleten er i sengen og trækker denne tid fra den samlede tidsindstillede rutine. Dette er grunden til TOF er lavere end en rutinemæssig timet af et stopur. Derfor tilbyder Jump Shack lokal trampolininstallation på jorden, så du kan være sikker på, at det sker korrekt. Uden behov for et kabinet passer det diskrete design problemfrit ind i haven og tilbyder ubegrænset leg.

I det seneste årti er trampoliner også blevet et stadig mere almindeligt – og kontroversielt – havearmatur. Den gode nyhed er, at trampoliner er gode terapeutiske værktøjer til børn med sensoriske integrationsproblemer eller hyperaktivitetsproblemer. Jeg tror det er et godt tidspunkt at komme ind i passende intensiteter i løbet af en “Power Phase”. Dette lærer også kroppen som helhed, hvordan man kan være stram, fordi kontakttiden er den tid, atleten ville være i sengen. Hvis en trampolinist er for hurtig med sammentrækning det vil kaste hans eller hendes timing i sengen. En større atlet vil have en langsommere sammentrækning til tid sengen korrekt, fordi tyngdekraften handler på kroppen i en størrelsesorden større end tyngdekraften handler på en lettere person. Det kan synes som en god idé at sætte virkelig tunge belastninger på atleten, så når belastningerne ikke er der han eller hun vil føle sig lys som en fjer.

Få altid et sikkerhedsnet (medmindre du får en in-ground model – men selv da kan der være tilfælde, hvor du stadig har brug for en), ellers kendt som et sikkerhedskabinet. Den 10ft x 6ft Capital In-ground Trampolin kit kommer med et udvalg af grønne puder eller grå puder. 3. Udluftede puder, der er designet specielt til en in-ground trampolin for bedre luftstrøm og en roligere bounce. Vores 8-fods og 10-fods i jorden trampoliner er fantastisk, hvis du har en lille gård. Selv om dette ikke altid er sandt, kan det siges, at budget trampoliner, mens meget billigere end de fleste af trampoliner fra de to andre kategorier, er generelt ikke godt for lang tids brug. En This Morning meningsmåling viste, at 70 procent af forældrene bekymre sig om sikkerheden for deres børn på trampoliner.

En af de første ting, du bør tilføje, er en stige, fordi du ikke ønsker små børn forsøger at hoppe ned fra de tre eller fire fod høj platform. Atleten hopper ned igen og uden at stoppe, og så hopper han eller hun op igen efter kun at have kontakt med jorden i omkring 20 millisekunder. Først og fremmest det lærer atleten at bruge deres lægmuskler, som tegner sig for omkring 15% af hoppe højde. I denne fase reps bør være højere for at øge udholdenhed af lægmusklerne. De excentriske belastninger taget på kalve og skinneben vil styrke ankelleddet som helhed, mindske hændelserne af skinnebenssmerter og hjælpe med at forhindre lægmusklerne i at stramme op under træningen. Styrketræning gør knoglerne stærkere (Wolfs lov) samt at være åben for bakterier gør kroppen mere immun over for de samme bakterier.

Jeg har set for mange skader, trampolin nedgravning fordi denne øvelse ikke er gennemført i uddannelse. Denne øvelse er let en af de vigtigste øvelser en trampolinist kan gøre. Udøver på en mini trampolin giver en fremragende hjerte-kar-motion uden at bidrage med stor indvirkning på knæ og led. I den sidste fase var det handler om at få kroppen brug til tanken om virkningen og opholder sig stramt i bunden. Hold vejret i bunden og slip i luften. Atleten vil også lære at tage stress på plantar ledbånd, som er på bunden af foden.