Lydbøger-hvad er Hot For 2006?

2006 er allerede her og mange spørger mig, hvad vi skal forvente af det spirende interessante marked af lydbøger. Audio-bøger har været her i over 20 år og de er blevet så populære i de sidste par år, men endnu jeg hævder at lydbøger revolutionen er lige begyndt.

Finde ud af de varme tendenser i lydbøger markedet for 2006:

1. mindre lydbøger på CD og kassetter og mere kan downloades audio-bøger-MP3 lydbøger og andre formater af digitale lydbøger bliver billigere og mere tilgængelig, mens lydbøger på CD og bøger på bånd er meget mindre praktisk og brugervenligt. Mængden af podcast lyttere, der download lydbøger fra internettet til at lytte på deres mobile enheder såsom iPod vil stige betydeligt.

2. Audio bog leje tjenester vil blive den mest almindelige metode til at lytte til lydbøger – svarende til DVD-markedet, vil de fleste audio bog lyttere foretrække udlejning lydbøger i stedet for at købe dem. Denne tendens vil blive den stærkeste til downloades audio-bøger, men også sandt for audio books på CD og bøger på bånd.

3. gratis lydbøger – mere online audio bog tjenester vil tilbyde billige og gratis lydbøger gratis trials og særlige salg.

4. Audio bøger vil invadere Europa – mens lyd-bogmarkedet i Det Forenede Kongerige er udviklet og har nået en omsætning på 124$ millioner i 2004, markedet i Tyskland er konstant stigende og allerede har nået en omsætning på 120$ millioner i 2005. Audio bogmarked i hele kontinentet forventes at stige i omkring 20% i løbet af 2006.

Sony har også anerkendt det spirende marked af digitale lydbøger og har for nylig annonceret af en ny lyd-bog mobile afspiller. Det nye produkt vil lade brugerne gemme og lytte til digitale lydbøger og forventes for at få den samme popularitet som “iPod”.

Lydbøger bliver en del af alles liv. Deltag i audio bog revolution

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *