Indhold Crazy af Duncan judson

Problemer med indhold er i dag meget et spørgsmål om enten Tasmanske artikel indsenderne eller produktive Elmer Fud forfattere. Jeg skriver denne artikel, ikke fordi jeg ønsker at smække nogen. Det eneste formål er at sætte det hele indhold problem med artikler til en skrigende standse; Jeg håber. Jeg har læst mange rapporter hævder artikler har en ned side til internettet, og at bæstet er artikel Spam. En interessant faktor, artikel Spam er virkelig et større problem end forventet. Artikel Marketing Spam har flere komponenter til det end blot (mad) ordet spam. Som defineret af Jason Potash i sin seneste rapport “hvorfor mange Internet marketingfolk er Dead forkert om den rigtige måde at bruge (og Profit fra) indhold i 2006 og hvordan de vil hurtigt lamme deres virksomheder som et resultat!.”

“Her er hvad der skete: I 2005 Søg motor optimering (SEO) Fællesskabet begyndte at tage notits af indsendelse af artikler som en nem måde at generere meget behov for tilbage links til deres hjemmesider.

Google revner på gensidige sammenkædning (mere specifikt poorquality indgående links genereres fra link gårde eller spam sites). Alle og deres onkel begyndte leje ghostwriters, få artikler produceret og masse indsende dem til snesevis af artiklen mapper. Deres tilbage links voksede som en sindssyg… så gjorde deres placeringer, og pludselig deres websites havde “ben”, da hundredvis af andre “myndighed” sites var en-vejs linker til dem.

Det arbejdede lige en drøm for et par måneder… så artikel spam begyndte at blive et reelt problem.

Artikel directory ejere i hele verden begyndte at føle smerten ved at se deres ugentlige artikel indlæg ballon af 400% (hvis ikke mere).

Problemet?

Op til 40% af de nye artikler, de har modtaget ren skrald og måtte udgå på stedet. Og endda nogle artikler, der var temmelig godt stadig fik smadret fordi mange af dem lavede fjollet (amatør) fejl, der kan nemt korrigeres.

Så, mens artikel spammere fortsætte med at indsende snesevis af crappy artikler pr uge, vittigheder er på dem.

Kun en håndfuld af deres artikler faktisk se dagens lys.

I virkeligheden, nogle artikel spammere endda udviklet brugerdefinerede scripts/robotter, der gå ud og pløje gennem artiklen mapper og kraft fodre deres artikler til dem et par dusin ad gangen. Deres gameplan er mængden over quality. Opbevare indsendelse og til sidst et par artikler vil holde.

Ja, nogle artikler vil snige sig vej ind i artiklen mapper. Hvis du tager skovle fuld af ko møg og gentagne gange slynge dem på en ladeport, noget af det vil stikke.” (“Hvorfor mange Internet marketingfolk er Dead Wrong om rigtige måde at bruge (og Profit fra) indhold i 2006 og hvordan de vil hurtigt lamme deres virksomheder som et resultat!” Ryk Marketing Inc.)

Jason gør nu en meget god pointe om kvaliteten af rapporter skrevet. Jeg skal gøre en tilståelse her, deltog jeg i en Siena højder Universitet, i Adrian Michigan og i løbet af tjener min uddannelse jeg skrev en bazillion og halvdelen papirer af alle typer. Jeg har lært at skrive og kommunikere mine tanker i skriftlig form, (jeg håber!). Nu vi er i en techno alder, og skrivning er påkrævet fra alle, der deltager. Grundlæggende viden om læsning og skrivning er nødvendigt at bruge computeren. Med en god tekstbehandlingsprogram kan software på en computer for at hjælpe med korrektion af grundlæggende grammatiske fejl nogen skrive respektabel artikel.

Respektabel artikler kræver tid og kræfter til at gennemtænke hvad du skriver om. Strukturere ideer til tekst og formatering til en læselig samling. Nu, den hårde del er stavekontrol ved hjælp af din tekstbehandlingsprogrammer stave kontrollør. Når forfatteren eliminerer alle de grønne og røde kruseduller under deres tekst, Læs artiklen højt. Læse højt af artiklen er den letteste metode til at kontrollere strømmen af en artikel. Hvis en artikel kan læses uden problemer, har du fået artiklen klar til indgivelse.

Indsendelse er et andet punkt Jason gør i sin betænkning, der skaber artikel spam. Ligesom link spam søgemaskinerne ikke kan lide at se en stor mængde af tilbage links tilføjet på en gang. Overdreven tilbage links er en unaturlig progression til udvikling af tilbage links. En vellykket strategi er at opbygge din ryg links langsom. Personligt vælger jeg omkring 10 links i 1 uge. Artikel spammere gøre artiklen indlæg i løs vægt i 1000 ‘s.

Den samme strategi gælder for artikel indsendelse tilbage links, opbygge langsomt. Artikel indsendelse benytter artikel Submitter med større kontrol med hvor mange indlæg du gøre i en dag, og kontrol af kategorien din artikel er indsendt til. Bygning din artikel tilbage links langsommere, skaber en mere naturlig bygning progression, søgemaskiner vil ikke flag din hjemmeside som mistænkelig. Langsom indsendelse er vanskeligt i en tid, når vi så er gearet til at gøre alle vores opgaver hurtigt at komme foran konkurrenterne.

At komme foran konkurrenterne betyder ikke indsende 3,4,5, artikler om dagen til artikel repositories. Hvordan kan nogen skrive 3,4,5, kvalitet artikler på en dag? Jeg er sikker på, det er muligt, men jeg ønsker at gennemtænke mine artikler og skrive kvalitet artikler.

Til sidst, gælder den naturlige måde at bygge tilbage links til dine hjemmesider, også for artikel indsendelse. God kvalitet artikler kræver nogle redigering, og arbejde lidt men er nødvendigt. Artikel Spam kan undgås, hvis indlæg er gjort med kvalitetsværktøjer og indsendt til et bestemt antal depoter i en enkelt dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *