Det er Baby badetid!

Baby første bad. Det kan være en smule nedslående, især hvis du er en ny mor og aldrig givet en nyfødt et bad. Må ikke bekymre dig om du vil gøre fint. Mødre har været at give børn et bad siden begyndelsen af tid. I dag er langt sikrere med alle de nye typer af bøtter designet bare for spædbørn og småbørn. Og mange babyer elsker at få et bad!

Din nyfødte bør kun få svamp bade for de første par uger hjemme, eller indtil navlestrengen heler. Da dit barn ikke har brug for et bad hver dag, du kan give svamp bade to gange om ugen eller så ofte som du føler er nødvendigt. Det er vigtigt at gå videre og indsamle alt, hvad du skal bruge, før du starter. Og her er det udstyr, du behøver at bad en nyfødt:

* 1. tykke håndklæder eller en svamp-type bad pude

* 2. blød vaskeklude

* 3. badekar plads til bassinet eller synke

* 4. bomuld bolde

* 5. baby shampoo og baby sæbe (ikke-irriterende)

* 6. hætteklædte Babyhåndklæde

* 7. ren ble og tøj

Sørg for at rummet du bruger er varm (ca. 75 grader F). Placer en skridsikker pude eller håndklæde nederst i sæde/badekar, så din baby ikke vil glide rundt (små er meget glatte). Kør varmt vand (mellem 90 og 100 grader eller varm på indersiden af dit håndled) til håndvask/badekar. Forsigtigt klæde din baby mens du taler i en beroligende stemme, forklare, hvad du gør. Placere barnet i vandet langsomt.

Start med ansigtet med bare en lille smule af baby sæbe. Næste, vaske hovedet, og Fortsæt med at flytte nedad. Når badning din baby, Sørg for at rense de følgende områder (og folder) grundigt: hals, ører, balder og lysken område. Prøv ikke at få området navlestrengen våde; forsigtigt ren med et stykke vat dyppet i alkohol. Og hvis din søn er omskåret, prøv ikke at bevæge forhuden tilbage, når rengøring i lysken. Når du har foran rense, så er færdig med bagsiden.

Tør din baby grundigt og derefter klæde dem. Sørg for hovedet er helt tørre. Første gang kan tage lidt tid, fordi de vil vride sig og de er meget glatte. Men aldrig tage hænderne fra din baby. Når du både vænner sig til denne rutine, vil det være ekstremt let. Hav det sjovt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *