6 kostbare fejl Affiliate marketingfolk gøre i deres karriere

Det er altid en af disse “Jeg kan ikke tro dens sande” øjeblikke for nye partnere, når de opdager en verden af affiliate marketing. Når de indser behøver du ikke at bekymre sig om produktudvikling eller forsendelse. De hopper straks ombord, glemmer at udføre deres due diligence på det selskab, de optaget. Så snart bagefter de forventer at begynde at tjene penge inden for uger for at starte, men virkeligheden slår altid. De endnu at være millionærer. Her er nogle fejl og tips om hvordan man undgår dem.

1, mangel på tålmodighed: tålmodighed er en dyd, som de siger. Det tog år for MacDonalds at være en succes; Det tog år for Microsoft og andre store virksomheder til at tage ud til succes. Infact de fleste business tager til 5 år for at begynde at se profit. Behandling af din affiliate forretning som en rigtig virksomhed er vigtigt. Super søsterselskaber, der tjener $20,000 om måneden tog år at komme til dette punkt. Forskning et program før tilmelding. Forpligte sig til at holde det ud. Hvis de tilbyder drage guides og træning fordel af den. Opdatere og vedligeholde dit websted med friske indhold. Ikke hoppe skib, når det bliver hård.

2, at mange programmer: undgå fristelsen til at abonnere på alt for mange programmer. Når det bliver hårdt, det er nemt at tror, at græsset er grønnere anden siden. Problemet om abonnere for mange programmer på samme tid er, vil du ikke give dem den opmærksomhed og fokus de fortjener at gøre dig penge. Jeg anbefaler to eller tre programmer på den samme tid til at aktiverer du dit hårde arbejde til kontanter.

3, forkert valg af Program: når det kommer til at vælge affiliate programmer, vælge dem, der har en generøs Kommissionens struktur, og at betale deres affilierede nemt og til tiden. Har affiliate produkter, der passer til din målgruppe. Hvis du vælger programmer, der tilbyder produkter, der ikke måske interesserer folk betyder ikke Kommissionen eller penge for dig. Hvis du tilmelder dig et program, der tilbyder produkter, der er “hot” vil du konkurrerer med tusindvis af andre, der fremmer det samme produkt. Vælge en niche, du kender oplysninger om! Kontrollere rentabiliteten af denne niche.

4, generaliseret Marketing: fokusere på Niche Marketing: fokus på en lille niche, den tinier og smallere denne niche er, jo bedre. Prøv at forbedre på et enkelt centralt aspekt af din virksomhed på et tidspunkt. At sætte din indsats på en af to måder vil hjælp du opnå dit affiliate program mål. Prøv at få folk til at deltage din liste. Derefter holde kontakt med dem ved at sende værdifulde info.

5, organisk trafik kun: en anden fejl, de fleste affiliates gør er tanken om at generere kun organisk trafik. Denne form for trafik, der er naturligt genereret af en hjemmeside, er en myte. Der er ikke sådan noget! Organisk trafik er den, der er lavet af hjemmesiden naturligt. Dette begreb er intet andet end en eventyr historie og det er ikke en realitet.

6, link eksponering: skjule dit affiliate link på din hjemmeside er afgørende i dag. De fleste affiliate marketingfolk stadig begår fejlen at gøre der links synlige. Sandheden er, at internet-brugere er blevet mere sofistikerede og ærlige sandheden er, at de fleste web-brugere ikke klikker på en affiliate link eller noget, der ligner det. Har du lære at skjule dine affiliate links for at sikre klik gennem. Også historier om folks affiliate links er ændret for at omdirigere trafik, der er sket og sker stadig.

Der er mange store fejl begået af datterselskaber, der nemt kan undgås, men disse er blot nogle af dem. Men gør fejl i business er uundgåelig og vigtig. Jeg anbefaler svigtende og at gøre fejl hurtigt og tidligt i din virksomhed end læring fra dem. Dette vil flytte dig frem mod succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *